Teknoloji

Galaxy S24 Ekran Canlılığı Sorunu Nasıl Giderilir?

Galaxy S24 modellerinde ekranlardaki parlaklık ve canlılık sorunu nasıl çözülür? İşte bu sorunu yaşayanlar için takip edilmesi gereken adımlar…

Samsung’un en iddialı modellerinden birisi olmasına karşın Galaxy S24 ekran sorunları ile karşı karşıya kalmış durumda. Samsung bu durumu güncelleme ile çözeceğini duyursa bu güncelleme çoğu kullanıcıya ulaştırılmadı ve bu da başka bir soruna neden oldu. Galaxy S24 ekran canlılığı konusunda siz de sorun yaşıyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Galaxy S24 Ekran Canlılığı Sorunu Nasıl Giderilir?

Galaxy S24 Ekran Canlılığı Nasıl Düzeltilir?

Galaxy S24 modelinde aşağıdaki adımları takip ederek durumun düzelmesini sağlayabilirsiniz. İşte sorunu çözmek için takip etmeniz gereken adımlar…

  • Telefonunuzun ayarlar sayfasını açın.
  • Ayarlarda uyarlanabilir renk tonu seçeneğin arayın ve ilgili bölüm açın.

Bu ayarı seçtikten sonra altta gelişmiş ayarlar seçeneği görülecektir. Canlılık için bu sayfada bir kaydırıcı ile ince ayar yapmanıza izin verilmektedir. bu canlılık sorununu ekranda yapacağınız ayarlamalarla kolayca çözümleyebilirsiniz.

Ayarlamaları yaptıktan sonra ana ekrana dönebilir ya da canlı bir görüntü ya da oyun açarak yeni ayarları test edebilirsiniz. Eğer elde ettiğiniz sonuç sizin için yeterli değilse, aynı adımları takip ederek bir tık daha açabilir ya da kısabilirsiniz. Bu şekilde yapacağınız işlemler sonunda Galaxy S24’teki ekran canlılığı sorununu çözebilirsiniz.

Samsung cephesinden bu soruna yönelik ciddi bir adım gelmediği gibi güncelleme de bazı bölgeler ile sınırlı kaldı. Bu nedenle telefonlarda varsayılan olarak çok düşük değerlerde olan canlı görüntü, ayarlar üzerinden düzeltilebiliyor. Siz de bu şekilde güncelleme gelmesini beklemeden ekranınızı daha canlı hale getirebilirsiniz.

haber-cameli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu