Haber

Çaycumaspor kalecisi kim? Aykut Demirdelen sağlık durumu ne? Aykut Demirdelen ne oldu? Aykut Demirdelen ne kazası geçirdi?

Çaycuma spor kalecisi kim? sorusu gündemde yer alıyor. Çaycuma spor‘un kalecisi Demirdelen’in maçta yaşadığı kazanın akabinde futbolseverler endişelendi ve arama motorlarında Çaycuma spor kalecisi kim? Aykut Demirdelen sıhhat durumu ne? Aykut Demirdelen ne oldu? Aykut Demirdelen ne kazası geçirdi? sorularını arattı. İşte ayrıntılar…

ÇAYCUMASPOR KALECİSİ KİM?

Çaycuma spor‘un kalecisi Aykut Demirdelen’dir.

AYKUT DEMİRDELEN SIHHAT DURUMU NE?

Çaycuma spor‘un kalecisi Aykut Demirdelen, Akın spor maçında yaşanan kazadan ötürü yere yığılarak hastanelik oldu. Hayati tehlikesi devam eden kalecinin başına aldığı darbe ve sonrası yere yığılma anı amatör kameralara yansıdı.

Aytunç Topaloğlu dönemi Zonguldak Deplasmanlı Üstün Amatör Lig çabası olan Akınspor-Çaycuma spor maçının 50.dakikasında oyuncuyla yaşadığı baş hareketiyle sakatlanan Çaycuma spor’un kalecisi Aykut Demirdelen’in baş tasında iki çatlak oluştuğu buna bağlı olarak iç kanama geçirdiği belirtildi. Çaycuma spor taraftarları yaşanan olay sonrası dayanak emelli Ereğli’ye giderek hastane önünde grubun yanında oldu.

Çaycuma spor Kulübü Lideri Enes Eser, kaleci Demirdele’nin sağlık durumu ile ilgili şunları söyledi, ” Kardeşimiz bugün talihsiz bir sakatlık geçirdi. İki oyuncunun kafa çarpışması sonucu istemediğimiz bir durumla karşılaştık, arka kafadan iyi bir darbe aldı travma geçirmesi böyle oldu. Sanırım o darbeyi alınca bilinci kaybolunca olduğu yere düştü ve kafatasında çatlaklar meydana geldi. İlk müdahalenin orada Dr. Eylem Ertuğrul’un tarafından olması ambulansla hastaneye naklinden ağır bakıma alınmasına kadar yanında olduğu olması çok âlâ oldu ambulansla Echomar Hastanesi’ne getirildi. Beyin Cerrahı Selami hocamız çok yakından ilgilendi. Tomografi de kafatasında çatlaklar olduğu iç kanama ve dış kanama meydana geldiği görüldü. 2 saat sonra tekrar bir tomografi çekilecek. Tabibimiz Selami Beyefendi ameliyatlık bir durum olmadığını kanamanın durduğunu devam etmediğini söyledi lakin süreci takip etmemiz gerektiğini de söyledi. Hekimimize nazaran beyindeki kanamanın azaldığı artmadığı buna binaen ödemin azaldığını ve bizim açımızdan bunun çok âlâ olduğu söz etti. Yarın sabaha kadar denetim gayeli uyutup tedavisine devam edilecek. Şu an Aykut’un durumu yeterli gidiyor Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Ereğli halkına, Zonguldak halkına çok teşekkür ediyorum. Dayanılmaz bir dayanışma örneği gösterdiler. Sayın Ereğli Kaymakamımıza, milletvekillerimizden, emniyetimizden, kulüp liderlerimizden Allah razı olsun. Her biri tek tek arayıp bir isteğiniz arzunuz var mı diye sordular, dayanak oldular. Sporun dostluk, kardeşlik olduğunu bir kere daha gördük. Ne kadar birlik beraberlik içerisinde olduğumuzu bir kere daha gördük. Herkese teşekkürlerimi şükranlarımız sunuyorum. Çaycuma ismine, Çaycuma spor ismine, bir spor sever olarak hepsinden Allah razı olsun. İnşallah sağlıklı günlerde daima bir arada yeniden birlikte olacağız” diyerek kadrosuyla bekleyişe devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu