Yaşam

Yarışmada Görülmemiş Olay: Moda Yarışmacılarının sokak ortasında çıkan kavgası gündem oldu

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Doya Doya Moda, gündem oldu. Geçtiğimiz gün yayın saatinin değişmesiyle gündeme gelen moda yarışması bugün tansiyonu yüksek anlarla dikkat çekti. Alışverişlerini sokak ortasında tamamlayan yarışmacıların kavgası görenleri şok etti. Çakışan yarışmacılardan biri diskalifiye edildi. Peki Doya Doya Moda’da kim diskalifiye oldu?

Detayları görelim…

Ekranların en sevilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda, gündüz kuşağının en sevilen programlarından biri haline geldi.

tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda yarışması geçtiğimiz gün yayın saatindeki değişiklikle dikkatleri üzerine çekti. Normalde 14.15 olarak yayınlanan yarışmanın saati ertelenmiştir.

Her bölümüyle izleyicilere farklı bir heyecan yaşatan Doya Doya Moda’da yarışan yarışmacılar, belirlenen konseptler doğrultusunda alışveriş yapıyor ve şekillerini sergiliyor.

Yarışmacılar, 5 gün boyunca heyet üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz, Serdar Uzuntaş ve Uğurkan Erez’den yüksek puanlar alarak haftanın birincisi olmak için mücadele ediyor. Melike geçen hafta aldığı yüksek puanlarla gerdanlığın kazananı oldu.

‘Pantolon ve bot uyumu’ konseptiyle alışveriş yapan yarışmacılar, tarzlarını sergilemek için ellerinden geleni yaptılar.

Bugün yeni yayın saatinde seyirci karşısına çıkan moda yarışmasında tansiyon oldukça yüksekti. Yarışmacıların ortasında bu bölümde de sular durmadı.

5 yarışmacının Özlem’in konsept kartını yırtıp çantalarına saklaması jüri üyelerini çileden çıkardı. Gülşah Saraçoğlu ise Özlem dışında hepsinin diskalifiye edilmesini istedi.

Belki hatırlarsın; Su’ya günün konseptinde ‘Özlem’in düğünü’ söylense de heyet üyelerinin karşısına pijamayla çıktı. Yarışmacının bu durumu diskalifiye olmasına neden oldu.

Saraçoğlu ise kart olayı yaşanmasaydı hafta boyunca diğer rakip arkadaşlara karşı uygunsuz davranışlarda bulunan Hasret’i diskalifiye edeceklerini belirtmişti.

Bu olayların gerginliği yeni haftaya da yansıdı. Hasret, bütçe ve süre kısıtlaması olmamasına rağmen alışveriş sonunda eksik modüllerin olduğunu söyledi. Aleyna bu duruma gülünce ne oldu.

Toplanma alanında birbirleriyle dalga geçen Aleyna ve Hasret’in ortasında çıkan sözlü tartışma, bir anda fiziki kavgaya dönüştü.

Diğer yarışmacının kendisine gülmesine dayanamayan Hasret, Aleyna ile şiddetli fiziksel temas kurdu.

Cadde ortasındaki kıl kıl kıla kargaşa an be an kameralara yansısa da televizyonda yayınlanmadı.

“Sokak ortasında beni böyle aşağılayamaz” diyerek sınırda saldırıya uğrayan Aleyna, yarışmacı arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Yaşanan kargaşanın ardından Eda’ya konuşan Özlem, “O istedi, ben de verdim” dedi. sözlerine dikkat.

Sokak ortasındaki bu kavga elbette Doya Doya Moda stüdyosuna da yansıdı. Tüm jüri üyelerinin sert tepkisiyle karşılaşan Özlem diskalifiye edildi.

Özlem’in bu davranışının asla kabul edilemez olduğunu ifade eden Gülşah Saraçoğlu, “Keşke Cuma günü gitseydiniz” dedi. sözlerini kullandı.

Gündem olan kargaşa bu haliyle ekranlara yansıdı.

Bahis hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Yorumlara git…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu