Haber

Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan kaç yaşında, nereli? Volkan Bayarslan hangi takım maçlarını yönetti?

Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Volkan Bayarslan oldu. Randevunun Fenerbahçe-Beşiktaş maçında olduğu gibi manuel olarak değil dijital olarak alındığı belirtildi. Volkan Bayarslan’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan kaç yaşında, nereli? Volkan Bayarslan hangi kadro maçlarını yönetti? sorular arandı.

VOLKAN BAYARSLAN KİMDİR?

Volkan Bayarslan (d. 1 Ocak 1978, Erzurum) Türk hakem. Büyük Lig’de ilk kez Bursaspor – Manisaspor maçında forma giydi. Erzurumspor’un alt yapısında futbol oynadı. Ağrı Karadeniz Teknik Üniversitesi 3. sınıftayken Spor‘ya transfer oldu.

1978 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Bayarslan, 2000 yılında hakemliğe başladı ve 2002 yılında ilk profesyonel maçına yardımcı hakem olarak çıktı. 2010 yılına kadar alt liglerde görev yaptı. 2010-2011 futbol sezonunda üst düzey hakem kadrosuna katıldı. 21.08.2010 tarihinde Samsunspor – Akhisar Belediye Altyapı ve Spor Bu maçla birlikte Birinci Lig’de ilk hakemlik deneyimini yaşadı. 2008’den 2011’e kadar ağırlıklı olarak 4. hakemlik yapan Bayarslan, 30 Ekim 2011’de oynanan Bursaspor-Manisaspor maçında ilk kez Süper Lig’de hakemlik yaptı. Erzurumlu Aytaç Bayarslan’ın oğlu Volkan Bayarslan ve TFF Bölge Müdürü olarak da görev yaptı, futbola Erzurumspor Altyapısında başladı. Mavi-beyazlı formanın yanı sıra Oltuspor formasını da giydi. Eğitim için gittiği Trabzon’da Köprübaşı Gençlikspor takımında futbol oynadı. Burada profesyonelleşen Bayarslan AĞRISPOR, 5 Ekim 2015 tarihinde Wayback Makina’ya transfer oldu. 1999 yılında profesyonel futbolu bırakarak hakemliğe başladı. Daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınan 37 yaşındaki Bayarslan, Muhteşem Lig’de maçları yönetmeye başlayarak, güçlü fiziki yapısının ve futbol bilgisinin de katkısıyla ligde başarılı bir şekilde yükseliyor.

24.04.2016 tarihinde Trabzonspor – Fenerbahçe maçının 89. dakikasında sahaya atlayan bir futbol holiganının saldırısına uğradı. Büyük Lig tarihinde ilk kez maç oynanırken bir hakem tribünden bir kişinin fiziksel saldırısına uğradı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu