Teknoloji

Meta, WhatsApp’ta reklam gösterme planından vazgeçmiyor

Meta’nın WhatsApp’ta reklamlar olacağı için Bahsetmeyeli uzun zaman oldu. Onlar bu karardan vazgeçip vazgeçmemeyi düşünürken şirket lideri Will CathcartGeçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda WhatsApp’ta reklam göreceğimizi bir kez daha hatırlattı.

TechCrunch’ın belirttiği gibi Cathcart, yeni Kanallar özelliği ve durumları da dahil olmak üzere WhatsApp reklamlarını kullanıma sundu. uygulamanın farklı yerlerinde görünebilir.ancak değişiklik için herhangi bir tarih verilmediğini belirtti.

Brezilya’da yayınlanan röportajcı, Cathcart’a WhatsApp’ın fiyatsız ve reklamsız olmaya devam edip etmeyeceğini sordu. Cathcart, WhatsApp’ın gelen kutusunda veya mesajlaşma deneyiminde reklam olmayacağını söyledi. Görünen o ki ilerleyen zamanlarda geri kalan bölümlerde de reklamlarla karşılaşacağız.

Cathcart ayrıca Kanalların insanlardan abone olmak için ücret alabileceğini ve sahiplerinin Channels.ks içinde reklam tanıtabileceğini de ekledi.

Meta’nın sahibi olduğu mesajlaşma uygulaması, şirketin Durum özelliğine reklam koymaya karar verdiği 2018’den bu yana uygulamaya reklam yerleştirmenin yollarını arıyor. Ancak kullanıcıların nasıl tepki vereceğine dair bazı iç endişelerin olduğu ortaya çıktı ve bu nedenle gecikmeler devam etti.

haber-urla.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu