Haber

Liderlerin tatil programı kesinlikle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adayı ve Vatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile siyasi parti liderlerinin Ramazan Bayramı programları açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tatilin ilk gününde İstanbul’da olması bekleniyor.

Bayramın ikinci gününde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep’in Nurdağı ilçesine gidecek olan Erdoğan’ın, Nurdağı ilçesinde depremzedeler için yapılan ilk köy evlerinin teslim törenine katılması planlanıyor. .

Bayramın son gününde İstanbul’da düzenlenecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katılacak olan Erdoğan’ın daha sonra Sakarya’ya gitmesi bekleniyor.

Şentop’un tatil programı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ramazan Bayramı’na İstanbul’da girecek. Şentop bayram namazını kıldırdıktan sonra İstanbul’dan memleketi Tekirdağ’a gidecek.

Başkan Vekili fuat oktayRamazan Bayramı’nda Ankara’da olacak.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluÖte yandan bayramın ilk gününde depremzedeler Adıyaman’da bir araya gelecek.

Bayramın ikinci günü İstanbul’da olacak olan Kılıçdaroğlu’nun üçüncü gününde Ankara’da düzenlenecek 23 Nisan programına katılması planlanıyor.

Ogan yurt dışında, İnce memleketinde

Ata İttifakı başkan adayı Sinan Ogan’ın tatili Almanya, Belçika ve Hollanda’da Türk vatandaşlarıyla birlikte geçirmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı adayı ve Ülke Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tatil için memleketi Yalova’da olacak.

Bahçeli bayrama Ankara’da girecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ramazan Bayramı’na Ankara’da girecek.

Bahçeli, bayram namazının ardından partisinin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in türbesini ziyaret edecek.

Bayramın ikinci gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Nurdağı ziyaretinde Bahçeli’nin eşlik etmesi bekleniyor.

Akşener deprem bölgesinde olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Malatya’da düzenlenen “Bayram Sofrası” programında depremzedelerle buluşacak.

Aynı gün Hatay’da depremzedelerle buluşacak olan Akşener’in, bayramın ikinci ve üçüncü gününde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kırıkkale, Yozgat, Konya ve Karaman’ı ziyaret etmesi bekleniyor.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, bayramın ilk gününde partili milletvekilleriyle depremden etkilenen Hatay’da olacak. Eşbaşkan Pervin Buldan tatili İstanbul’da geçirecek.

Liderler depremden etkilenen illeri ziyaret edecek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun bayramda Ankara’da olması bekleniyor.

Büyük Birlik Partisi Genel Lideri Mustafa Destici Ramazan Bayramı’nın ilk günü İstanbul’da olacak. Destici daha sonra memleketi Eskişehir’e giderek bayram boyunca çeşitli programlara katılacak.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali BabacanBayramın ilk günü Diyarbakır’da olunması planlanıyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu festivalin ilk gününde Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde depremzedelerle buluşacak. Davutoğlu, bayramın üçüncü gününü İstanbul’daki organizasyonla kutlayacak.

Demokrat Parti Başkanı Gültekin UysalOsmaniye’de bayrama girecek, ardından memleketi Afyonkarahisar’a gidecek.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş İstanbul’da festivalle buluşacak. Baş, tatilin ikinci gününde Adana ve Mersin’de seçim çalışması yürütecek. Baş, festivalin üçüncü gününde İstanbul’da çeşitli etkinliklere katılacak.

Refah Partisi Genel Başkanı Yine fatih erbakanRamazan Bayramı’nda İstanbul’da olacak.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ÖzdağRamazan Bayramı’nda deprem bölgesinde olacak, Gaziantep ve Kilis’te depremzedelerle bir araya gelecek.

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal Ramazan Bayramı’nın ilk günü İstanbul’da olacak. Aksakal, bayramın üçüncü günü Ankara’ya dönecek ve 23 Nisan’da resmi törenlere katılacak.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Bayramda İstanbul’da olacak. Perinçek, bayramın son gününde partililerle birlikte şenlik programına katılacak.

Türkiye Değişim Partisi Genel Lideri Mustafa Sarıgülbayramda memleketi Erzincan’da olacak.

HÜDA PAR Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlubayramın ilk günü İstanbul’da olacak ve Nurdağı programının ikinci gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik edecek.

altinekinhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu