Haber

Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri: Bu sene şampiyon olacağız

Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bu sezon şampiyon olacaklarına inandığını belirterek, “İnşallah bu sene şampiyon oluruz. Bu kulübe ve oyunculara inandığım için buraya geldim. Bir başarıdan fazlası olacağını biliyoruz. Şampiyonluk için bunu oyuncularımızla her fırsatta paylaşıyoruz. Onlar da sahada gerekli katkıyı sağlıyorlar.” “Vermeye devam edecek” dedi.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Karşıyaka’nın Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yeşil-kırmızılı kulübün resmi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Hem geçen hafta kaybedilen Turgutluspor maçını hem de önümüzdeki hafta oynanacak Batman Petrolspor maçını değerlendiren Sözeri, “Bu hafta oynayacağımız Batman Petrolspor maçı da bir final maçı. Oynamamız gerektiğini oyuncularıma özellikle vurguladım. final maçı gibi. Çünkü Turgutluspor maçını final maçı gibi oynayamazdık. Ama bu maçı böyle oynamamalıyız. Zaten daha istekli, daha istekli, daha talepkar, daha coşkulu taraftarlarımız var. İyi bir oyunla, iyi bir çalışmayla kendi sahamızda iyi bir galibiyet alırız. Bu galibiyetin bizi çok iyi yerlere taşıyacağını biliyoruz. “Bunun farkındayız” dedi.

“Turgutluspor maçında istemediğimiz sonucu aldık”

Kaybettikleri Turgutluspor maçından beklenmedik bir sonuç aldıklarını belirten Sözeri, “Biz bunu bir final maçı olarak gördük. Aslında maça çok iyi hazırlandık ama hem oyun hem de sonuç istediğimiz gibi olmadı. grup diğer gruplara göre biraz daha zordur.Her grubun her gruptan puan alma şansı vardır.Dolayısıyla puan kayıpları olacaktır.Rakibimiz Batman Petrolspor iki haftada 4 puan kaybetti.Elbette önemli Onlar kaybederken bizim kazanmamız için. Turgutluspor maçına baktığımda açıkçası hafta boyunca üzerinde çalıştığımız pek çok şeyi sahada göremedik. Doğal olarak bazı oyuncularımız beklentilerinin biraz altında kaldı, yani dört-beş oyuncuyla bile bir oyuncuya biraz tahammül edilebilirdi ama dört beş oyuncu beklenen performansın altına düştüğünde istediğimizi yapamadık, duran topları yapamadık ve Hafta boyunca oyun içi organizasyonlar üzerinde çalıştık ama aynı zamanda oyuncularımızla da konuştuk. Biz de uyarılarda bulunduk. Sonuç olarak istediğimiz şeyleri yapamadık. Maçla bitmiyor. “En azından rakiplerimiz berabere kaldığında kazanmaları önemli değil ama beraberlikleri en azından bir avantaj gibi görünüyor” dedi. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu