Teknoloji

InterDigital yeni Büyüme Direktörünü atadı

WILMINGTON, Del. – InterDigital, Inc., taşınabilir, ekran ve yapay zeka teknolojilerinin araştırma ve geliştirmesinde uzmanlaşmış bir şirket. (NASDAQ:IDCC) Ken Kaskoun’un yeni Büyüme Direktörü olarak atandığını duyurdu. Bir mühendis ve avukat olan Kaskoun, bir yaşam bilimleri şirketi olan SomaLogic’te Strateji ve İş Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görevinden zengin bir deneyim getiriyor.

InterDigital Lideri ve CEO’su Liren Chen, Kaskoun’un teknoloji araştırmaları ve lisanslama şirketleri için uzun vadeli büyüme stratejileri geliştirme konusundaki geçmiş performansına atıfta bulunarak, Kaskoun’un şirketin büyümesine katkıda bulunma becerisine olan güvenini dile getirdi. Kaskoun’un atanması, InterDigital’in özellikle ekran ve bulut hizmetleri gibi alanlarda büyümeyi teşvik etmek için güçlü finansal performansından ve lisanslama ivmesinden yararlanmaya yönelik daha geniş stratejisinin bir parçası.

Kaskoun’un kariyeri Qualcomm’da 15 yıl sürdü; burada fikri mülkiyetle ilgili çeşitli görevlerde bulundu ve Qualcomm Teknoloji Lisanslama (QTL) Strateji ve Analitik ekibinin Lider Yardımcısı olarak görev yaptı. Kaskoun, Old Dominion Üniversitesi’nden BSEE derecesine ve San Diego Üniversitesi’nden JD derecesine sahiptir ve Kaliforniya Eyalet Barosu üyesidir. Kaskoun, 30’dan fazla yayınlanmış patentin ve bekleyen başvurunun mucidi olarak kabul edilmektedir.

1972 yılında kurulan ve NASDAQ’ta listelenen InterDigital, ilk dijital hücresel sistemlerden en son 5G ve Wi-Fi teknolojilerine kadar çeşitli ürün ve ağlarda kullanılan yenilikler de dahil olmak üzere kablosuz teknolojiye yaptığı katkılarla tanınıyor. Şirket ayrıca video işleme, kodlama/kod çözme, hem kablosuz hem de görüntü teknolojileriyle kesişen değerli yapay zeka araştırma çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

Bu duyuru bir basın bültenine dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

Ken Kaskoun’un Büyümeden Sorumlu Başkan olarak atanmasıyla InterDigital, Inc. (NASDAQ:IDCC) büyüme yörüngesini güçlendirmeyi hedefliyor. Şirketin InvestingPro’dan aldığı en son performans ölçümleri, şirketin finansal durumu ve piyasadaki konumu hakkında fikir veriyor. InterDigital’in piyasa değeri yaklaşık 2,69 milyar dolar olup, 2023’ün 3. çeyreği itibarıyla son on iki ayda %85,8’lik övgüye değer bir brüt kar marjı gösterdi. Bu yüksek marj, şirketin verimliliğinin ve yeni büyüme yollarını keşfederken karlılığı koruma potansiyelinin bir kanıtıdır.

InvestingPro İpuçları, InterDigital yönetiminin proaktif olarak hisseleri geri satın aldığını gösteriyor, bu da şirkete olan güvenin bir göstergesi. Ayrıca şirket, stratejik büyüme girişimleri için çok değerli olan, borçtan çok nakit içeren güçlü bir bilançoya sahiptir. Kaskoun’un uzmanlığıyla InterDigital, geçen yılki %46,17’lik etkileyici getirisinin de yansıttığı gibi, finansal istikrarından ve güçlü hissedar getirilerinden faydalanmak için iyi bir konuma sahip.

InterDigital’in pazar potansiyeli ve stratejik yönü hakkında daha derinlemesine bilgi edinmek isteyenler için InvestingPro, pahalı olabilecek bilinçli yatırım kararları almaya yönelik 11 InvestingPro İpucu da dahil olmak üzere ek bilgiler sunmaktadır. Bunları daha ayrıntılı olarak keşfetmek için https://www.investing.com/pro/IDCC adresini ziyaret edin ve yıllık veya altı aylık Pro ve Pro+ aboneliğinizde ek %10 indirim kazanın. PRONEWS24Özel kupon kodunu kullandığınızdan emin olun.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu