Haber

İlkadım Belediye Başkanı Samsun Sanatçılar Birliği’ni Ziyaret Etti

Samsun Esnaf Derneği’ni (SASAD) ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadım’a yakışır bir kültür merkezini hayata geçirmek istiyoruz.”

Sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren Başkan Demirtaş, SASAD Başkanı Ömer Umutlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Bu dönemde SASAD’ın faaliyetlerinde bir arada olmaktan, sanata ve sanatçıya destek vermekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Demirtaş, “Bizim anlayışımızda halka hizmet, hakka hizmettir. Sanat ve sanatçılar bizim baş tacımızdır. Bu anlayışla sanatın her alanında varız. Zenginliklerin kadim kenti “İlkadım’ı her alanda olduğu gibi sanat alanında da ön plana çıkarmak için gayretli ve kararlıyız. Samsun bir turizm, sanayi, ticaret ve kültür kenti olduğu kadar bir sanat kentidir. Bütün gayretimizle bu yoldayız ve olacağız” dedi.

“Herkese hitap edecek bir kültür merkezi inşa edeceğiz”

Demirtaş, “Halkımızın bize bıraktığı güveni önümüzdeki yerel seçimlerden sonra da sürdürürsek İlkadım’a yepyeni bir kültür merkezi kazandırarak şehrimiz için değerli bir eksikliği doldurmuş olacağız. Çocuklarımıza hitap edecek projemiz, Gençlerin ve toplumun her kesiminin yer alacağı stant salonları, kafe açık otoparkı, yeşil alan, çocuklara yönelik “Oyun alanları, açık hava tiyatrosu, bekleme ve dinlenme alanları ile kentimizin sanatsal ve kültürel gelişimine değerli katkılar sağlayacak” alanlar” dedi.

“Sanata ve sanatçıya değer katacak projeleri destekliyoruz”

Belediye Başkanı Demirtaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SASAD Başkanı Ömer Umutlu, “İlimizde sanatın değerini artıracak, vatandaşların ilgisini çekecek çalışmalara önem veriyoruz. Yerel konserlere ev sahipliği yaparak, değerli eserler kazandırarak güzel şeyler yapıyoruz” dedi. Stand, şiir gecesi gibi etkinliklerle sanatçılarımızı şehrimize getiriyoruz. Önderliğimizin İlk Adımı” “Sanatın gelişmesi adına da önemli projeleri var. Bunu verdiği destekle de gösteriyor. Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a teşekkür ediyorum” Bizimle yakından ilgilendiğiniz için şahsım ve derneğimiz adına.” -SAMSUN

basiskele-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu