Haber

Habertürk ‘hediye ver’ haberinin ham görüntülerini paylaştı

Habertürk TV Haber Koordinatörü Zülfikar Ali Aydın, “karne verin” haberi nedeniyle görevden alınan muhabir Fatmanur Boylu’nun ardından haberin ham görüntülerini paylaştı.

Zülfikar Ali Aydın, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Doğru ve dürüst haber, çalıştığımız kurumun haklarını korumak ve mesleğimize sahip çıkmak için… Vicdanımızın sesiyle ham ve gerçek görüntüler… Bakalım ne anlatıyor? ” açıklamalarda bulundu.

Aydın’ın paylaştığı sahnelerde Boylu’nun annesi, Boylu’nun “Hatır olsun diye mikrofonu tutayım. Bugün karne hediyesi muhtemelen et yemeğidir” sorusuna “Evet, aynen” yanıtını verdi.

Boylu daha sonra “O zaman Ayaz’a da sorayım. Ayaz bana bir şey söyler misin ‘Annem karne hediyesi olarak bana et almış” diyerek mikrofonu çocuğa uzattı. Oğlan, “Annem karne için bana et aldı” der.

“Et sever misin?” Çocuk, “Hayır, abilerim yer” sorusuna Boylu, “Peki ya karne hediyen?” Çocuk “Bir şey olmaz” diye cevap verir.

Boylu’nun “Şimdi de ‘Karne hediyesi için et aldım'” demesi üzerine çocuk, “Annem karne hediyesi için et almış” yanıtını veriyor.

BOYLU: TV DERGİLERİNDE KAYIT İÇİN TEKRARLAR YAPTIKLARIMIZ GÖRÜLÜYOR

Zülfikar Ali Aydın’ın paylaşımına yanıt veren Fatmanur Uzunluklu, “Paylaştığınız için teşekkür ederim. Her şey açık. Kimsenin kulağına bir şey fısıldamadığım, daha önce konuştuklarımızı annesi ve hatta bir şekilde anlattığım ortada.” kasap yine duyabiliyordu. Televizyon haberciliğindeki tekrarları bakışları -kaydetmek- için yaptık”. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu