Haber

Deprem Kurbanlarının Üzerine Parfüm Sıktı: Paris Hilton’un Lince’nin Ortaya Çıkan Fotoğrafının Perde Arkasında Ne Var?

2017’de Meksika gerçekten trajik bir deprem yaşadı. Aralarında Paris Hilton’un da bulunduğu çok sayıda kişinin yardıma gittiği bölgede ünlüler depremzedelerle bir araya geldi. Ancak Paris Hilton’un depremzedelerin üzerine parfüm sıkması ve onlara sarılması sosyal medyanın nesnesi oldu. Aslında perde arkasında çok farklı bir hikaye var. Buyrun…?

Kaynak:https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz…

Aramızda Paris Hilton’u duymayan yoktur sanıyoruz: o New York doğumlu bir medya kişiliği, müzisyen, yazar ve daha fazlası.

Paris Hilton, özel hayatı ve evliliğiyle sık sık gündemde! Hilton, bu yılın başlarında kendi resmi Instagram hesabında anne olduğunu duyurdu.

Sonuçta Hilton’un gerçek anlamda insanların hayatlarına dokunan bir aktivist olduğunu söylemek yanlış olmaz.

2017 yılında Meksika’da meydana gelen 8,2 büyüklüğündeki depremden etkilenen insanlarla bir araya geldi ve hepsiyle tek tek sohbet etti.

Ancak Paris Hilton’un beyin sarsıntısı bölgesinde çektiği bir fotoğraf o yıl derginin manşetlerine konu oldu.

Depremzede çocuğa parfüm sıkmak gündem oldu ve sosyal medyada gündem oldu.

önizleme.redd.it

Sosyal medyadaki kişiler, Paris Hilton’un “çocuğa sarılmadan önce” parfüm sıktığını düşünerek linç etti.

Ama işin aslı çok farklı. Paris Hilton’u beyin sarsıntısı bölgesinde rastgele bir kişiyle sürekli kucaklaşırken, konuşurken ve gülümserken görüyoruz.

Ancak Twitter’da insanlar Paris Hilton’un belli olan fotoğrafını gördükten sonra Paris Hilton hakkında “İnsanlığa dair umutlarım yeşerdi” şeklinde yorumlar yaptılar.

Paris Hilton’un yaptığı nakit ve gıda yardımının yanı sıra depremzedeleri memnun etmek için kendi parfüm markasını da tanıtmak istediği söyleniyor.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu