Haber

Dağınık 6’lı masadan İBB adaylığı itirafı: AK Parti ile karşı karşıya gelmemek için…

Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, partisinin getirdiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylık teklifini reddettiğini anlattı. “AK Parti kitlesiyle karşı karşıya gelmekten kaçındım”açıklamayı yaptı.

Mayıs seçimlerinde CHP listelerinden İstanbul Milletvekili seçilen Gelecek Partisi üyesi Selim Temurci, Sözcü’den İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtladı.

Partisini eleştiren Temurci, Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olmasına, Davutoğlu’nun cumhurbaşkanı yardımcılığına ve Saadet Partisi ile kurulan gruba başından beri karşı olduğunu belirtti.

Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı teklifini reddeden Temurci, bunun nedenini ise şöyle açıkladı:

Temurci, “Ekrem Bey’in büyük hedefleri olduğunu biliyorum. O hedefler İstanbul’a servisi engelledi, biliyorum. “İki adaydan Murat Bey’in olduğunu söyledim çünkü o daha çok Kadir Topbaş’a benziyordu.”görüşünü dile getirdi.

AK PARTİ’YE GEÇECEK Mİ?

Temurci, AK Parti’ye katılmak isteyip istemediği sorusuna yanıt vererek, “AK Parti’ye geçişle ilgili bir açıklama yapmadım. Yarın için sadece kendimi değil, partiyi de konumlandırıp çekmeye çalışıyorum. Gri alana girerek, “Başarırsak söyledikleriniz olmayacak” diye yanıtladı.

hekimhanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu