Haber

AKP İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı Vefat Etti

AKP İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik Baltacı için sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, “AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı’nın vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Allah’tan rahmet diliyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve AK Parti İstanbul teşkilatına başsağlığı diliyorum.” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Çelik, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı’yı trajik bir trafik kazası sonucu kaybettik. Değerli yoldaşımızın vefatından dolayı çok üzgünüz. Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Kuruluşumuza ve ailesine başsağlığı dileriz.”

Baltacı’nın ölümü üzüntüye neden olurken, partililer sosyal medya hesaplarından defalarca taziye mesajları paylaştı.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız değerli Fatma Sevim Baltacı’mızı trajik bir trafik kazasında kaybettik. Acımız tarif edilemez. Merhum kardeşimizin değerli ailesine başsağlığı diliyorum. Yakınlarına ve tüm AK Partili ailemize sabırlar diliyorum. Ali’nin mekanı cennet olsun inşallah.”

AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer: “En nazik, en neşeli ve en cömertimizdi. Fatma Sevim’imiz, geçirdiği trajik trafik kazası sonucu bugün sonsuz hayata göç etti. Allah onu cennetinde ağırlasın, memnun olduk. onunla ve umarım o da.” Teşekkür ederim.”

CHP’Lİ ÇELİK’TEN TAZİYE MESAJI

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de sosyal medya hesabından taziyelerini paylaştı. Çelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı’nın vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve AK Parti İstanbul teşkilatına başsağlığı diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu