Ekonomi

TSB, 2. Uluslararası Sigorta Zirvesi’nde ‘Afetlere’ Odaklandı

Türk sigorta sektörünün yönlendirici kuruluşu Türk Sigorta Birliği (TSB), “2. Sigortacılık Haftası”nı düzenleyecek. Türkiye’den ve dünyadan değerli isimleri ve sektör paydaşlarını “Uluslararası Sigorta Zirvesi”nde bir araya getiriyor. “Afet Riskleri ve Sigorta: Afetlerin Etkilerinin Azaltılmasında Sigortacıların Rolü” temasıyla düzenlenen uluslararası Zirve, fikir alışverişinde bulunmanın yanı sıra felaket hasarlarını azaltmaya yardımcı olacak en iyi uygulamaları ve en iyi deneyimleri paylaşmayı amaçlıyor.

25-26 Eylül tarihlerinde Swissotel’de gerçekleştirilecek etkinlikte Türkiye’nin OECD Daimi Temsilcisi Prof. Dr. Kerem Alkin, Uzman Klinik Psikolog Beyhan Budak ve Prof. Dr. Naci Görür de konuşmacı olarak yer alacak. Ayrıca 2. Uluslararası Sigorta Zirvesi’nde; Japonya, Yeni Zelanda ve Yunanistan gibi güncel afet tecrübesine sahip ülkelerin sigorta departmanlarının temsilcileri, “Sigortacıların Rolü: Felaket Afetlerinin Etkilerinin Azaltılmasında Sigortacıların Katkısı ve Öğrenilen Dersler” panelinde bir araya gelecek.

Zirvenin ilk günü, Dünya Bankası Eski Sigorta Baş Uzmanı Serap Oğuz Gönülal ve Avrupa ve Avrupa Birliği’nin katılımıyla “Afet Risklerine Karşı Mali Korumanın Geliştirilmesi: Afet Risk Sigortası Programlarının Rolü: Kamu-Özel İşbirlikleri” başlıklı panelle devam edecek. Uluslararası İlişkiler Müdürü Christian Pierotti. irade.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu