Haber

SULTANGAZİ’DE ARSA SAHİBİ KİRACI KAVGASINDA 4 KİŞİ YARALANDI

SULTANGAZİ’de ev sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışma, kavgaya karışan tarafların yakınlarının da ara vermesiyle büyüdü. Kavgada 4 kişi yaralanırken, yaralılardan biri çevredeki okulun bahçesine sığındı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Teze göre mal sahibi ile kiracı arasında çıkan anlaşmazlıktan dolayı bir anlaşmazlık yaşanmıştır. Durumdan haberdar olan tarafların yakınları olay yerine gelince tartışma büyüdü. Birbirine bıçak, taş, sopa ve demir çubuklarla saldıran taraflar arasında çıkan arbedede 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Bıçak darbesiyle yaralanan bir kişi, yakındaki bir okulun bahçesine sığındı. Bahçede yere yığılan kişinin yardımına veliler ve öğretmenler koştu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan 2 kişi kendi imkanlarıyla özel hastaneye kaldırılırken, diğer 2 yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olaya karışan çok sayıda kişi gözaltına alınırken, polis soruşturması sürüyor.

BU ANLAR KAMERADA

Öte yandan yaşananlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde tarafların birbirine saldırdığı, bir kişinin yere düştüğü ve kısa bir süre sonra ayağa kalkıp olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığı görülüyor. Ayrıca kavgaya karışan bir grubun ellerinde sopalarla park halindeki bir araca geldiği, kümede bulunan 2 kişinin yaralanarak araca bindirildiği de görülüyor. Kümenin olduğu yere bir bayanın geldiği, gruptan birinin kadına demir çubukla saldırmaya çalıştığı, yanındakilerin müdahale ederek bayanı uzaklaştırdığı anlar da kameraya yansıdı.

ofhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu