Haber

MHP’den Davutoğlu’nun Bahçeli için ‘az akıllı’ sözlerine sert yanıt

Gelecek PartiGenel Lider Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir canlı yayında MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli hakkında, “Bahçeli, küçuk aklıyla ‘altılı masa’ya fitne sokmaya çalışıyor.

DAVUTOĞLU’NUN SÖZLERİNDEN SONRA SERVER GECİKMEDİ

Bahçeli’yle ilgili ‘akılsız’ olduğu için sunucunun uyarısıyla karşılaşan Davutoğlu, “Benim hakkımda da kullandığını bilseydin…” dedikten sonra açıklamasını “Az hesapla” olarak değiştirdi. Davutoğlu’nun sözleri MHP’lilerden büyük tepki gördü.

MHP’DEN DAVUTOĞLU’YA SERT CEVAP

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yayınladığı mesajda Davutoğlu hakkında zehirli ifadeler kullandı. Yalçın, “Kamuoyunda karşılığı olmayan fraksiyonel bir partinin genel başkanı olan Ahmet Davutoğlu, kamuoyunun ilgisini çekme korkusuyla muhalefet yanlısı bir televizyon kanalında Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye seslendi. onun içindeki en korkunç şey, akıl…

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın.

“HER SÖZ, HER TUTUM SİYASİ BİR HAKİMDİR”

Davutoğlu’nun küt kanatları uçmaya yetmiyor ama kendini Anka zannedip havalanmaya çalışıyor. Yürümeye gücü yoktur ama Bezirganbaşı gibi kervansız yoldadır. Her sözü, her tavrı siyasi bir şaka…

“HAZİRAN 2023’TE ÇİZME SİYASİ MUSALLE OLACAK”

Benzetmede bir kusur yok; Atalarımız, ‘Aptal köpek büyüktür’ derler. Aptal politikacı da yetersiz hırs yüzünden mahvolur. Tükenmişlik sendromunun pençesine düşen Davutoğlu için Haziran 2023’te sandık siyasetin uğrak yeri haline gelecek.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu