Ekonomi

Merkezefendi Halk Ekmek büyüyor

Merkezefendi Halk Ekmek’te bir süreliğine ekmekler 3 TL’den satılacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ağırlığından ve kalitesinden ödün vermeden halkımıza sunduğumuz ekmekleri aynı fiyata sunmaya devam ediyoruz.”

Merkezefendi Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Merkezefendi Belediyesi tarafından hem kaliteli ve sıcak ekmek tüketmek hem de hane gelirine destek amacıyla 3 ay önce hizmete giren ‘Merkezefendi Halk Ekmek’e vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Her sabah erken saatlerde hizmet vermeye başlayan büfelerde binlerce Merkezefendi alışveriş yapıyor. Ekonomik kuralların zorlaştığı bu dönemde hizmete giren ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ ile vatandaşlar çok mutlu.

Aile bütçesine katkı sağlar

Binlerce kaliteli ve sıcak ekmek ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfelerinden sofralara ulaşıyor. Hanehalkı bütçelerine destek amacıyla hayata geçirilen ‘Merkezefendi Halk Ekmeği’ hizmeti ile vatandaşlar uygun fiyatlarla ekmek alıyor. Aile bütçelerine büyük katkı sağlayan ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ sayesinde aileler ev içi harcamalarında büyük tasarruf sağlıyor.

Merkezefendi Halk Ekmek’e büyük ilgi

Merkezefendi Belediyesi’nin 8 Eylül 2022’de hayata geçirdiği ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Son olarak Bahçelievler, Merkezefendi ve 1200 Konutlar Mahallelerinde kurulan ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfeleri 14 noktada vatandaşa hizmet veriyor. şimdiye kadar belirlendi. Sabah 07:00’de açılan büfelerde ekmek 3 TL’den satılıyor ve kişi başı en fazla dört ekmek alınabiliyor.

Vatandaş hizmetten memnun

Merkezefendi Halk Ekmek hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, bu imkanı sağladığı için Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür etti. Merkezefendi Belediyesi’nin sunduğu imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, her gün ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfelerine giderek ekmek aldıklarını ifade etti. Mahalle sakinleri, ‘Merkezefendi Halk Ekmek’ büfelerinin olmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu söyledi.

“İlkelerimizden taviz vermiyoruz”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve ağır ekonomik süreçleri yeniden birlikte atlatacaklarını belirterek, “Gıda ürünlerine yapılan zamlarla baş etmeye çalışan vatandaşlarımıza güzel bir haber vermek istiyorum. “Ağırlığından ve kalitesinden ödün vermeden 3 TL’den sunmaya devam ediyoruz. Sosyal Belediyecilik prensibimizden taviz vermeyeceğiz, her zaman olduğu gibi projelerimizde de halkımızın menfaatlerini gözeteceğiz” dedi. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu