Haber

Kayseri Kocasinan’ın milli ‘Kahramanı’

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kenan Eren Kahraman’ı başarısından dolayı tebrik ederek, Kocasinan Spor Kulübü’nün sporun her dalında ulusal ve uluslararası maçlarda başarılar elde ettiğini söyledi.

6-9 Aralık 2022 tarihlerinde İtalya’nın Biella kentinde düzenlenen 30. Uluslararası Masa Tenisi Transalpine Tropy&Mediterranean Cup 2022 turnuvasına Milli Takımı temsilen Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman damgasını vurdu. kadro ve ferdi kategoriler Kayseri’yi ve Türkiye’yi bir kez daha gururlandırdı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kahraman’ı tebrik ederek, Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarını başarıyla temsil eden Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü sporcularının her zaman yanlarında olduğunu vurguladı. Önder Çolakbayrakdar, spor alanında her branşta sporculara takviye yaptıklarını belirterek; “Çocuklarımızın bu başarılarını görünce gurur duymamak elde değil. Yönetici olarak ortaya koyduğunuz çalışmaların sonucunda başarı ortaya çıktıysa memnuniyet farklıdır. Belediye olarak her alanda vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Yaptığımız fiziki işten daha değerli olan insana yapılan yatırımdır. Bu odağın merkezinde hizmetlerimizle başta gençler ve çocuklar olmak üzere herkesin hayatına dokunuyoruz. Diğer yandan spora ilgi duyan ve spor yapan çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatlarına dokunuyoruz. Spora büyük önem ve değer veriyoruz. Binlerce çocuğu sporla buluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yeter ki çocuklarımızı sporla koruyabilelim. Ulusal ve uluslararası müsabakalarda gösterdikleri başarılardan dolayı tüm sporcularımızı kutluyor, tüm çocuklarımızın geleceğinin aydınlık olmasını diliyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu