Haber

Karzı Hasen Vakfı’ndan anlamlı kampanya! Filistin için açık artırma yapılacak

Karzi Hasen Vakfı, İsrail’in Filistin’e yönelik devam eden bombardımanından kaynaklanan mağduriyetleri telafi etmek amacıyla açık artırma düzenleyecek. 2 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de gerçekleşecek programa katılım Bidsee üzerinden yapılabilecek.

Açık artırma sayfasına erişebilmek için öncelikle Bidsee uygulamasının indirilmesi gerekmektedir.

Uygulamayı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alsay.bidseelive&pli=1

AppStore: https://apps.apple.com/tr/app/bidsee-online-m%C3%BCzayede/id1596030813?l=tr

BidseeApp uygulaması üzerinden gerçekleştireceğimiz açık artırmanın kayıt ve katılım linki aşağıdadır:

https://bidsee.live/stream/3301

KARZİ HASEN VAKFI

kelime anlamı “güzel bir borç”Kur’an’da geçen bir terimdir “karz-ı hasen” Kişinin hiçbir kişisel çıkar gözetmeden, karşılığını yalnızca Allah’tan bekleyerek verdiği bir kredidir. Bu anlayışla hareket eden Karz-ı Hasen Vakfı, evlenmek isteyen gençlere destek olmak amacıyla faizsiz ve geri ödeme yardımı yapıyor.

HAYIR KURULUŞLARI İNTERNET MÜZAYEDESİ HEYECANIYLA EŞSİZ ESERLERE ULAŞIYOR

Daha önce online müzayede uygulaması Bidsee üzerinden gerçekleştirilen yardım müzayedelerinde eserler hayırseverlere sunuldu ve elde edilen gelirler çeşitli yardım faaliyetlerinde kullanılmak üzere teslim edildi. Bağışçılar, taşınabilir cihazları aracılığıyla açık artırmalara hızlı bir şekilde katılabildiler.

Bidsee’de düzenlenen açık artırmalarda ses getiren ve yüksek yardım rakamlarına ulaşan olaylar yaşandı. Depremzedelere yardım amacıyla düzenlenen açık artırmada teklifler hiç durmadı ve 3 saatte 2 milyon doların üzerinde hasılat elde edildi.

BIDSE NEDİR?

Bidsee, hem satıcılar hem de alıcılar için oldukça pratik ve gerçek bir açık artırma deneyimi sunan taşınabilir bir uygulamadır. Kullanıcılarının hem satıcı hem de teklif veren olmalarına olanak tanır. Eser sahipleri, antikacılar ve satıcılar geleceğe yönelik canlı yayınlar planlayabilir veya müzayedeleri anında başlatabilirler. Kullanıcılar uygulamanın yayın bildirimi ile planlanan yayınları takip edebilir ve yayınlara katılabilirler. Ayrıca uygulama, açık artırmalara katılan kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

Bidsee, açık artırma sürecinin senkronizasyon sorunları olmadan çalışacağını garanti eder. Otomatik olarak yenilenen sayacı, kolay kullanılabilen teklif verme özelliği ve kesintisiz deneyimi ile açık artırmalarda heyecan hiç azalmıyor.

Bidsee ile açık artırma deneyimi pratik, hızlı ve kolay erişilebilirdir.

Online müzayedelere katılmak ve Karzi Hasen Vakfı yararına umut paylaşmak isteyenler Bidsee taşınabilir uygulamasını indirerek ücretsiz olarak müzayede etkinliğine hızlıca katılabilirler.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu