Ekonomi

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Erzurum Ticaret Borsasını ziyaret etti

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Ticaret Borsasını ziyaret ederek ilin tarım ve hayvancılık sektörü hakkında bilgi aldı.

Yönetim Kurulu Üyeleri ve proje ekibiyle bir araya gelen Vali Çiftçi’ye Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Erzurum İl Süt Ürünleri Şubesi Soğuk Zincir Süt Konseyi Projesi, Sütte Paha Projesi, Erzurum Ortaklığı Pazarlama Acenteliği (ER-OPA) Projesi, Lisanslı Depoculuk Faaliyetleri ve Projesi, Coğrafi İşaretli Eserler, Gastro Akademi ve Borsanın üzerinde çalıştığı diğer çalışma ve faaliyetlerdir.

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, borsada Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi ağırladıklarını ve proje ekibi tarafından projelerin detaylı bir sunumla anlatıldığını belirtti. Sunumun ardından Vali Çiftçi’ye Osmanlı Dönemi Erzurum’un sınırlarını gösteren tablo hediye edildi. Daha sonra Tortum’da “Sütün Değeri Projesi” çerçevesinde kurulan Süt Toplama Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz, Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğiter, Tortum Kaymakamı Fatih Bayram ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Polat da ziyaret etti. İlçeler projeler hakkında bilgilendirildi. Tamamlandı. – ERZURUM

bulancak-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu