Haber

Çiftçi, “İlçemizi geleceğe hazırlamak için çok çalıştık”

AK Parti Çayırova Belediye Başkanı Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

31 Mart Yerel Yönetim Seçimleri öncesinde saha çalışmalarına devam eden AK Parti Çayırova Belediye Başkanı Adayı Bünyamin Çiftçi, SKM programları çerçevesinde ilçenin her karışını gezmeye devam ediyor. Her mahallede esnafla sistemli bir şekilde buluşan Önder Çiftçi’nin bugünkü durağı Çayırova İlçesi oldu. Bugün Çayırova Mahallesi esnafıyla bir araya gelen Yüksek İnşaat Mühendisi Bünyamin Çiftçi’ye, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ve AK Parti Kocaeli İl Müdürü Ermiş Göksu eşlik etti. Çayırova İlçesi esnaf ve vatandaşlarının katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Çayırova Belediye Başkanı Adayı Bünyamin Çiftçi, şunları söyledi;

 

“BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

“Çayırova’ya 5 yıl hizmet verdik. Göreve geldiğimizde ilçemizi geleceğe hazırlamak için çalıştık. Birçok projeyi hayata geçirdik. Büyük projeler için önemli adımlar attık. İlçemizi geleceğe hazırlamak için çok çalıştık. İlçemize fiziki yatırımlar yaparken, çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasına da değerli katkılarda bulunduk. Bilgi merkezlerinin çalışma formatını değiştirdik ve çocuklarımızı okul öncesinden üniversiteye kadar destekliyoruz. Çocuklarımızın kültür, sanat ve sporla iç içe olmaları için çaba harcadık.

 

“ÇOCUKLARIMIZA SPOR VE SANAT FIRSATLARI”

Çocuklarımız 9 farklı spor dalında bu olanaklardan yararlanıyor. 10 bin çocuğa spor imkanı sağlıyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kültür ve sanat açısından donatmaya önem verdik. Kurs olanaklarından sadece çocukların değil velilerimizin de faydalanmasını sağladık. “Siz değerli mahalle sakinlerimizin bize iletmiş olduğu sorunların çözümü için değerli çalışmalar yürütüyoruz.” Önder Çiftçi konuşmasının ardından kendisine sorulan soruları yanıtladı ve program sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu