Haber

CHP’li 11 İl Başkanından Ortak Açıklama: “Bu umut dolu yolculukta Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ile birlikte yürümekten gurur duyuyoruz.

CHP’li 11 ilin belediye başkanları ortak açıklama yaparak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin takviye verdi. Ortak açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bu umut dolu yolculukta birlikte yürümekten gurur duyuyoruz ve kendisine sonuna kadar güveniyoruz. Bu yolculuğun sonunda zafere ulaşacağımıza da gönülden inanıyoruz. Biliyoruz. hak, adalet ve demokrasi yolculuğumuzda milletimizin de bize ve Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini ifade ediyorum.” Onu asla yalnız bırakmayacak.”
CHP’li 11 belediye başkanının ardından CHP’li 11 ilin belediye başkanları da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığına destek açıklaması yaptı.
Belediye Başkanları, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu süreçte demokratik, eşitlikçi ve liyakate dayalı bir Türkiye’nin kurulması yönündeki istek ve çabasını, kararlı duruşunu ve bütünleştirici durumunu heyecanla takip ediyor, çalışmalarımızı bu amaçla birlikte şekillendiriyoruz. .”
“BU SEYAHATİN SONUNDA ZAFERİNE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUZ”
CHP’li 11 Belediye Başkanı’nın imzaladığı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini dile getiren metin şöyle:
“Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nden 11 İl Lideri olarak bu zor günlerde vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için bir yandan çabamızı sürdürürken, diğer yandan da daha demokratik bir toplum inşa etmek için çabalarımızı sürdürüyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, daha güçlü ve daha çağdaş bir Türkiye. .
Çok yakında gerçekleştirilecek olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde, Genel Önderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nun demokratik, eşitlikçi ve liyakate dayalı bir Türkiye’nin kurulması yönündeki istek ve çabasını, bu süreçteki kararlı duruşunu ve yürüttüğü çalışmaları heyecanla takip edeceğiz. bütünleştirici tutum. ve çalışmalarımızı bu amaçla şekillendiriyoruz.
Bu umut dolu yolculukta Genel Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürümekten gurur duyuyor ve kendisine güvenimiz tam. Bu yolculuğun sonunda zafere ulaşacağımıza inancımız tamdır.
Biliyoruz ki milletimiz bizi ve Genel Önderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nu hak, adalet ve demokrasi yolculuğumuzda asla yalnız bırakmayacaktır. Kamuoyuna saygılarımla.”
İmza atan belediye başkanları:
Faruk Demir- Ardahan Belediye Başkanı
Demirhan Elçin- Artvin Belediye Başkanı
Melek Mızrak Subaşı – Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı
Tanju Özcan- Bolu Belediye Başkanı
Ali Orkun Ercengiz- Burdur Belediye Başkanı
Ülgür Gökhan – Çanakkale Belediye Başkanı
Recep Gürkan- Edirne Belediye Başkanı
Mehmet Siyam Keskinoğlu- Kırklareli Belediye Başkanı
Selahattin Ekicioğlu- Kırşehir Belediye Başkanı
Barış Ayhan- Sinop Belediye Başkanı
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman

GÖRÜNTÜ: 17 Temmuz 2020 tarihli toplantıdan – Arşiv

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu