Ekonomi

Bitget, kurumsal müşterilere tezgah üstü çözüm sunmak için Copper ile ortaklık kuruyor

Farklı kullanıcı kümelerine sağlam ve çok yönlü bir ticaret platformu çözümü sağlamak için ürün ve hizmetlerini geliştiren Bitget, tezgah üstü bir mutabakat çözümü sunmak için Copper ile ortaklık kurdu. Kurumsal kripto kullanıcılarına yönelik anlaşma kapsamında, borsaların ortasında neredeyse gerçek zamanlı olarak alım satım ve mutabakat mümkün olacak.

Bitget, Copper ile entegre olan ve bu yıl ClearLoop ağına katılan altıncı en büyük borsa olacak. ClearLoop entegrasyonu, her iki şirketin kurumsal kullanıcılarının varlıklarını Copper’ın altyapısında tutmasına ve aynı anda bu varlıkları Bitget’te işlemek için kullanmasına olanak tanır. Müşterilerin varlıkları Copper platformuna yatırılır ve daha sonra Bitget hesaplarıyla iletişime geçilir. Bitget hesabı bu bakiyeyi anında yansıtır ve 450 kripto para biriminde ve 580 işlem çiftinde aktif ticarete izin verir. İki hesabın ortasındaki bakiye farkları API aracılığıyla otomatik olarak ayarlanır.

Copper, katılımcıların iflas riskini göz önünde bulundurarak ClearLoop için özel bir hesap yapısı oluşturmuş ve bu yapıya İngiliz hukuku nezdinde bir inanç tesis etmiştir. Bakır, güvenliği sağlamak için hak sahipleri adına varlıkları tutan bir güven temsilcisi olarak atanır. Müşteriler ve borsalar, varlıklarını birbirleri lehine güvenle teminat altına alıyor. Borsa, önceden belirlenmiş takas planına göre takası kolaylaştırmak için teminat sunar. Teminat, Copper’ın finansal risk ekibi tarafından 7/24 izlenerek müşterilere ve borsalara takas yükümlülüklerinin yerine getirileceğine dair güven veriyor. Bununla birlikte, Copper iflas ederse, güvene dayalı kripto varlıkları Copper’ın iflasının bir modülünü oluşturmayacaktır.

“Ortaklık, kurumsal kripto kullanıcıları arasında güven oluşturma çabalarımızı temsil ediyor”

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, “Kurumsal kripto yatırımcıları öncelikle varlıklarını korumanın ve ticareti optimize etmenin yollarını arıyor” dedi. Bitget’in Copper ile ortaklığı, kurumsal kripto kullanıcıları arasında güven oluşturmaya yönelik devam eden çabalarımızı temsil ediyor. ClearLoop ve yenilikçi mutemetler bu talepleri karşılar ve bunu yaparken ekosistemin olgunlaşmasına katkıda bulunur. Kurumsal teklifimizi genişletirken Copper ekibiyle işbirliğimizi sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Copper CEO’su Dmitry Tokarev şunları söyledi: “Müşterilerin doğrudan Copper’ın gözetimi altında borsalarda işlem yapmasına izin vermek, dijital varlık piyasalarını kurumsallaştırmada değerli bir adımdır. Bitget ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. “Kurumsal müşterilerine tezgah üstü yerleştirme sunarak, varlık güvenliği konusundaki ortak taahhüdümüzü ilerletmek ve kripto segmenti için daha yüksek standartlar belirlemek istiyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu