Yaşam

2010’da Tutuklanan Deniz Seki Neden Kaçtığını İtiraf Etti!…

2009 yılında uyuşturucu operasyonuyla cezaevine giren ünlü müzisyen Deniz Seki, tahliyesinin ardından yeniden yakalanma kararı alındığında 6 aydır neden kaçtığını ilk kez itiraf etti. Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programına katılan ünlü müzisyen, bakın neden 6 aydır firarda…

2010’da Tutuklanan Deniz Seki Neden Kaçtığını İtiraf Etti!…

2009 yılında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucu operasyonunda yakalanan ve 2010 yılında hakkında yakalama kararı çıkarılan ünlü müzisyen Deniz Seki, 218 gün hapis yattıktan sonra tahliye oldu. Yine hakkında yakalama kararı çıkarılan Deniz Seki, 2014 yılında altı ay saklanarak firar etmiş ve ardından yakalanmıştı.

“Gör Beni” programında içini döken usta programcı Armağan Çağlayan, ünlü olmasaydı bu olayların başına gelmeyeceğini belirtti.

“Bir Günah Keçisi Seçildim…”

Deniz Seki, 53 yaşında “Tabii ki ünlü olmasaydım bu başıma gelmezdi. Belli ki günah keçisi seçildim. Hayatımdan beş yıl gitti, beş yılımı çaldılar. Yüce Rabbime havale ediyorum. Annem o kadar ilgilendi ki ben gittikten sonra hastalandı. İşte o zaman beyin kanseri patladı.”gibi çarpıcı açıklamalarda bulundu…

‘Hayat bana bir şey daha öğretti. Hayatımdaki her durumla başa çıkabilirim. Yaşadığım yerde çiçek açarım, gücümü severim. Ben böyle yaptım. Başka türlü oradan çıkamazdım. Yaşadığım travma çok ağırdı. Oradan çıkıp tekrar performans sergilemek… Sizi ışıkların altından çıkarıp siyah bir yere koyuyorlar ve beyaza çevirmeniz gerekiyor. Çünkü yaşamak istiyorum ve sorumluluklarım var, sevgililerim var, ailem var. Hayat hikayemin bir modülü olarak kabul ettim. Benim okuduğum okula herkes gidemez, öyle bir üniversite yok; hayat üniversitesi.”

Kasım 2014’te İstanbul Esenyurt’ta saklandığı bir evde yakalanıp tekrar cezaevine giren ünlü şarkıcı, Haziran 2017’de Bakırköy Kadınlar Kapalı Cezaevi’nden tahliye oldu.

Deniz Seki kimdir?

“Oraya Bilerek Gitmek Çok Kötü…”

Kaçış anını da detaylandıran Deniz Seki, şu çarpıcı sözleri verdi:

“Oraya bilerek gitmek çok talihsizlik. Aslında bu yüzden kaçtım. Bir kez girdim, 218 gün. Tahliye edildikten sonra yine bir şey… Bir forma giriyorsun farkında olmadan ama bilerek giriyorsun o pis koku! burnunuza geliyor. Ben de altı ay kaçtım, kaçtım. Yanılmadım arkadaş, yanılmadım! Bitti. Gitti. Hani albümlere baktığınız zaman eski fotoğraflarda kalmış bir şey. Bana çok şey öğretti. Bir kişinin MR’ını üç saniyede çekebilirim. Çünkü yedi bin çeşit insan tanıdım.”

habergundogmus.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu